Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

CHP’li Sezgin Tanrıkulu’dan TSK’ya alçak iftiralar

Terör örgütü PKK’ya açık takviyesiyle tanınan CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin 15 köylüyü helikopterden attığı halinde alçak iftiralarda bulundu.

Terör örgütü PKK'ya açık takviyesiyle tanınan CHP Diyarbakır Milletvekili Sezgin

Terörist cenazelerine katılan, Türkiye’nin İHA ve SİHA’larına karşı çıkan, kelamda Ermeni soykırımını tanıyan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, skandallarına bir yenisini daha ekledi.

TV100 canlı yayınına telefonla bağlanan Sezgin Tanrıkulu, adeta terör örgütü PKK’nın sözcülüğüne soyunarak Türk Silahlı Kuvvetleri’ne yönelik (TSK) skandal kelamlar sarf etti.

PKK’nın kara propagandalarına sığınarak kahraman Türk Silahlı Kuvvetleri’ne lisan uzatan Tanrıkulu, TSK’nın 15 köylüyü helikopterden attığı, köyleri yaktığı ve bombaladığı iftiralarını sıraladı.

Türk Silahlı Kuvvetleri’ni sorgulayacaklarını lisana getiren CHP Milletvekili Tanrıkulu, “Türk Silahlı Kuvvetleri’nin yaptığı her şey tenkitten azade değil, bizler milletvekiliyiz. Bunları sorgularız. TSK üzerinden bu tıp şaibelerin kalkması maksadıyla bunu sorarız” dedi.

AİHM’i dayanak gösterdi

Canlı yayında gazeteci Fuat Uğur’un, “Terör örgütü PKK’yı eleştirdiğinizi görmedik” kelamlarını ise duymazdan gelerek alçak iftiraları için Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin (AİHM) kararını takviye gösteren Sezgin Tanrıkulu’na stüdyodan, “Yazıklar olsun, bu bir de CHP’li vekil. TSK’ya iftira atıyor” yansısı geldi.