Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sevilen İsim Yeniden Listede

AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanlığı’nın 7. Olağan Kongresi pandemi tedbirleri

AK Parti Sultanbeyli İlçe Başkanlığı’nın 7. Olağan Kongresi pandemi tedbirleri altında gerçekleştirildi. Kongrede başkan Ali Tombaş yeniden görevine devam ederken daha önce teşkilat başkanlığı görevinde bulunan ve başarılı çalışmalarda bulunan Yusuf Karabulut da yeniden listede yer bulan isimler arasında dikkat çekti.

Önceki dönemde teşkilatlanmadan sorumlu başkan olan ve  parti tabanında sevilen Yusuf Karabulut, Başkan Tombaş’ın ilçe yönetimi asil listesinde yer aldı. Karabulut ayrıca yedek olarak il delegesi listesinde de birinci sırada yer aldı.

Erzurumlu olan ve Sultanbeyli siyasetinin sevilen isimleri arasında yer alan Karabulut’un yaptığı çalışmalar ve parti tabanında seviliyor olmasından ötürü yeni dönemde de görev aldığı belirtiliyor.

Mahalle teşkilatlarında da çok sevilen Karabulut’un yeniden teşkilatlanmadan sorumlu başkan olması bekleniyor.