DOLAR
27,5638
EURO
29,0207
ALTIN
1.616,23
BIST
8.333,14
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Az Bulutlu
23°C
İstanbul
23°C
Az Bulutlu
Perşembe Parçalı Bulutlu
23°C
Cuma Parçalı Bulutlu
24°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
21°C
Tuzla Belediyesi 19 Mayıs
19 Mayıs

Sancaktepe’de Öğretmenler Günü Coşkusu

Sancaktepe’de Öğretmenler Günü Coşkusu
REKLAM ALANI
24.11.2021
178
A+
A-

Sancaktepe Belediye Başkanı Av.Şeyma Döğücü, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Belediye bünyesinde görev yapan öğretmenler ile sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Recep Tayyip Erdoğan Kültür ve Kongre Merkezi’nde gerçekleşen programa Sancaktepe Kaymakamı Ahmet Karakaya, Milli Eğitim Müdürü Hale Bağce Özbaş ve bilgi evlerinde görev yapan öğretmenler katıldı.

Programda ayrıca, Genç Gelecek Müzik Kulübü de sahne alarak katılımcılara coşku dolu anlar yaşattılar.

Programa katılan öğretmenlerin gününü kutlayarak fedakarlıklarından dolayı teşekkür eden Başkan Döğücü, öğretmenliğin çok zor ve kutsal bir meslek olduğunu ifade ederek, “En zor şartlarda bile, ülkemizin her köşesine ulaşarak eğitmeyi ve öğretmeyi bir ideal olarak benimseyip ülkemizi çağdaş medeniyetler seviyesine çıkarma gayreti gösteren öğretmenlerimiz ülkemizin geleceğine ciddi katkı sağlamaktadırlar. Bizlerde onların bu mutlu günlerini düzenlediğimiz bu programla paylaşmak istedik ” dedi.

Başkan Döğücü, öğretmenlik mesleğinin yüce bir meslek olduğunu, hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyeceğini söyleyerek “ Bu mesleğin temeli sevgi ve fedakârlıktır. Fatihler, Yavuzlar, Mustafa Kemaller gibi birçok emsalsiz tarihi şahsiyetleri yetiştirenler ve yol gösterenler hep öğretmenler olmuştur.” dedi.

Belediye olarak görev süresi boyunca eğitimin her alanında hizmet anlamında hiç bir fedakarlıktan kaçınmayacaklarının altını çizen Başkan Döğücü “Billiyorsunuz Sancaktepe İlçemizde  20 bilgi evi ile gençlerimizin hizmetindeyiz.  Bugün onbinlerce yavrumuza kucak açan Bilgi Evleri’nde okul müfredatına uygun ders programları ile destekleyici bir misyon üstlenmiş vaziyetteyiz.  Okullarda sosyal ve kültürel etkinlik yapma imkanı bulamayan öğrencilerimiz Bilgi Evleri’nde gerekli performansı gösterme imkanı buluyorlar. Öğretmen arkadaşlarımız öğrencilerine gönül rahatlığı içinde istedikleri ödevleri verebilirler. Çünkü Bilgi Evlerimizdeki eğitmen kadromuz onların her türlü derslerine yardımcı olacaktır. Elbirliği içinde Sancaktepe’nin eğitim seviyesini yükseltmek ve daha iyi yerlere taşımak için çalışacağız. Çünkü Sancaktepe daima en iyisini hak ediyor” dedi.

Sancaktepe Bilgi evlerinde yapılan faaliyetler ile ilgili video gösteriminin yapıldığı program çeşitli hediyeler, çiçek takdimi ve çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

REKLAM ALANI
Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.