Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Pendik Kaymakamlığına Askeri Ziyaret Gerçekleşti

İstanbul İl Jandarma Komutan Yardımcısı J.Kd.Alb. Bayram Kaya, Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız’ı makamında ziyaret ederek bir süre görüştü.

İstanbul İl Jandarma Komutan Yardımcısı J.Kd.Alb. Bayram Kaya, Pendik Kaymakamı

İstanbul İl Jandarma Komutan Yardımcısı Jandarma Kıdemli Albay Bayram Kaya, Pendik Kaymakamlığına resmi bir ziyaret gerçekleştirdi. Gerçekleşen bu buluşmada, ilçe genelindeki güvenlik ve asayiş konuları ele alındı.

Ziyaret kapsamında, İl Jandarma Komutan Yardımcısı J.Kd.Alb. Bayram Kaya ile Pendik Kaymakamı Mehmet Yıldız makamda bir araya geldi. Görüşmede karşılıklı fikir alışverişinde bulunulduğu bildirildi.

Kabulde, kamu düzeninin korunması ve kurumlar arası iş birliğinin artırılmasına yönelik değerlendirmeler yapıldı. Görüşmenin ana gündem maddesini bölgedeki güvenlik tedbirleri oluşturdu.

Kaymakam Mehmet Yıldız, gerçekleştirilen nazik ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Öte yandan, ilçede yürütülen güvenlik ve jandarma hizmetlerinin koordinasyonuna ilişkin detaylar da masaya yatırıldı. Kurumlar arası koordinasyonun kesintisiz süreceği vurgulandı.

Yetkililer, bu tür kurumsal ziyaretlerin kamu hizmetlerinin etkinliğini artırmada önemli bir rol oynadığını kaydetti. Ziyaret, iyi niyet temennileriyle tamamlandı.

Pendik haberleri