Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

MHK Başkanı Gündoğdu ile Hakem Ersoy Arasındaki Ses Kaydı Ortaya Çıktı

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu ile FIFA yardımcı hakemi Kerem Ersoy arasında geçtiği belirtilen ses kayıtları kamuoyuna yansıdı.

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Ferhat Gündoğdu ile FIFA yardımcı hakemi

Merkez Hakem Kurulu (MHK) Başkanı Ferhat Gündoğdu ile FIFA yardımcı hakemi Kerem Ersoy'a ait olduğu ifade edilen ses kayıtları kamuoyunda yer buldu. Ortaya çıkan kayıtlarda, MHK Başkanı Gündoğdu'nun hakem Ersoy'a yönelik sarf ettiği sözler dikkat çekti.

İddiaya göre kayıtlarda Ferhat Gündoğdu'nun Kerem Ersoy'a hitaben, hakemliğini bitirme noktasına geldiğini belirttiği duyuldu. Gündoğdu'nun konuşma boyunca kararlı bir ton takındığı ve sürece dair uyarılarda bulunduğu kaydedildi.

Ses kayıtlarının yansıyan diğer kısmında ise Gündoğdu'nun Ersoy'a son kez şans tanıdığını ifade ettiği aktarıldı. Kayıtta, MHK hakkında herhangi bir yerde ve mecrada bir daha konuşulmaması konusunda açık bir ikazda bulunulduğu görüldü.

Başkan Gündoğdu'nun bu uyarıyı yaparken, benzer bir durumun tekrarlanması halinde takınacağı tavrın çok daha farklı olacağını belirttiği ses kayıtlarına yansıdı. İkilinin arasındaki bu diyalogun zamanı ve hangi bağlamda gerçekleştiğine dair ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Türk futbolunda ve hakem camiasında geniş yankı uyandıran bu gelişmenin ardından ilgili kurumlardan ve taraflardan gelecek olası açıklamalar bekleniyor. Olayın, hakem atamaları ve kurul içi ilişkiler üzerindeki olası etkileri de yakından takip ediliyor.

Ana Manşet haberleri