Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

“Dinin En Doğrusunu Öğreneceğimiz Yerler Camilerimiz”

Sultanbeyli’de Şah Nakşibendi Camii’nin açılışına katılan Cumhur İttifakı Ak Parti

Sultanbeyli’de Şah Nakşibendi Camii’nin açılışına katılan Cumhur İttifakı Ak Parti İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım, ” Bu caminin yapımında maddi, manevi her türlü desteği olan herkese yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkan adayı Binali Yıldırım, Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş ve Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin ile birlikte Sultanbeyli’de Şah Nakşibendi Camii’nin açılışına katıldı.

Burada konuşan Binali Yıldırım, şu ifadelere yer verdi: “Ülkemizin geleceği için; millî, manevi değerlerimiz için dinin en doğrusunu, en güzelini öğreneceğimiz yerler camilerimizdir. Bunu yapacak olanlar da Diyanet İşleri Başkanlığımızın yetkilendirdiği imamlarımızdır, vaizlerimizdir, müftülerimizdir. Allah onlardan razı olsun. Bu caminin yapımında maddi, manevi her türlü desteği olan herkese yürekten teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu ve güzel ibadetlere vesile olmasını diliyorum.”