Süper Kupa maçına ev sahipliği yapacak Vodafone Park’ta hazırlıklar tamamlandı. Şimdi gözler İngiltere’nin dünyaca ünlü iki kulübü Liverpool ve Chelsea arasında oynanacak maçta. Futbolseverler aylar öncesinden maç biletlerini aldı. Binlerce yabancı turist Liverpool-Chelsea Süper Kupa finali için İstanbul’da buluşacak.
İstanbul’daki mücadele Avrupa’nın yanı sıra Afrika, Asya, Latin Amerika, Kuzey Amerika, Ortadoğu ve Okyanusya’nın tamamında yer alan 215 ülkede naklen ekranlara gelecek
UEFA Süper Kupa karşılaşmasını Fransız hakem Stephanie Frappart yönetecek. İlk kez UEFA’nın erkekler kategorisindeki üst düzey bir karşılaşmasında kadın hakem düdük çalacak. Frappart’ın yardımcılıklarını vatandaşı Manuela Nicolosi ve İrlanda Cumhuriyeti’nden Michelle O’Neal yapacak. Müsabakanın dördüncü hakemi ise FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır olacak.

