Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Yayın/Gazete
Yayınlar
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Tuzla Belediye Başkanı Eren Ali Bingöl: Tuzla’da yoksulluk çocukların kaderi olmayacak

Tuzla Belediye Başkanı Av.

Tuzla Belediye Başkanı Av. Eren Ali Bingöl bir vaadini daha hayata geçirmeye hazırlanıyor. Çocukların okullarda sağlıklı beslenme ihtiyacına yönelik hazırlanan ‘Beslenme Saati’ projesi, Beylikdüzü modeli üzerinden Tuzla’ya uyarlanacak. Bu kapsamda Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çelik ile bir araya gelen Başkan Eren Ali Bingöl, “Tuzla’da yoksulluk çocukların kaderi olmayacak” dedi.

Tuzla Belediye Başkanı Av. Eren Ali Bingöl, çocukların okullardaki beslenme ihtiyaçlarının sağlıklı bir şekilde karşılanması için hayata geçirecekleri projeleri duyurdu. Tuzlalı kadınların hazırladıkları yemeklerle öğrencilerin beslenmesinin hazırlanacağı proje kapsamında eğitimde fırsat eşitliğine de katkıda bulunması hedefleniyor.

İKİ BAŞKAN PROJE İÇİN BİR ARAYA GELDİ

Projenin detaylarını geçtiğimiz gün bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çelik ve Tuzla Belediye Başkanı Av. Eren Ali Bingöl duyurdu. Çalık’ı ziyareti sırasında Beslenme Saati projesi hakkında bilgi alan Bingöl, “Beylikdüzü’nden ülkemize yayılan ‘Beslenme Saati’ni Tuzla’ya taşımak için yol haritası belirledik. Çocuklarımız için her daim ortak akılla çalışmaya devam edeceğiz” mesajını paylaştı.

Projenin içeriğine ilişkin konuşan Bingöl, “Bir belediyenin en temel işlevlerinden bir tanesinin mutlak suretle çocuklarımızın beslenmesi olduğunu biliyoruz.  Alan elin veren elin görmediği bir şekilde olması en önemli iş. Dolayısıyla gurur duyduk, çok heyecanlıyım.” dedi.

“HİÇBİR ÇOCUK KIZGINLIK VE YOKSULLUK DUYGUSUYLA BÜYÜMESİN”

Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çelik ise derin yoksulluk vurgusu yaptı. “Bizim hassasiyetimiz çocuk; çocuğa gerekli yatırım yapılırsa bu memleketin geleceği kurtulur. Hiçbir çocuk kızgınlık ve yoksulluk duygusuyla büyümesin diye biz bu projeyi hayata geçirdik. Annelerin feryatlarını; çocuklarına hiçbir şey veremeyen, hiç yoktan iyidir diyerek pet şişesine musluktan su doldurup veren o annenin omuzlarındaki ağırlığı hissettik. Tuzla’da da hayata geçecek olması bizi onurlandırır” açıklamasında bulundu.

TUZLA’DA YEMEKLERİ ANNELER HAZIRLAYACAK

Projeye göre, Tuzlalı kadınlar tarafından hazırlanacak yemekler, okullarda öğrenim gören çocuklara sunulacak. Bu girişim, hem çocukların sağlıklı beslenme ihtiyacını karşılamayı hem de ev ekonomisine katkıda bulunmayı hedefliyor.

Başkan Eren Ali Bingöl, seçim döneminde katıldığı bir canlı yayında “Bu projeyi niye geliştirdik biliyor musunuz? “Okulları ziyaret ettiğimizde maalesef ekonomik zorluklar nedeniyle beslenme saati açlıktan bayılan çocukların olduğunu öğretmenlerimiz ve okul müdürlerimiz bize söylemişlerdi. Belediye Başkanlığı dönemimizde bu sorunu ortadan kaldırıyor olacağız” ifadeleriyle projenin amacını vurgulamıştı.

Otel Tekstili antalya escort sakarya escort mersin escort gaziantep escort diyarbakir escort manisa escort bursa escort kayseri escort tekirdağ escort ankara escort adana escort ad?yaman escort afyon escort> ağrı escort ayd?n escort balıkesir escort çanakkale escort çorum escort denizli escort elaz?? escort erzurum escort eskişehir escort hatay escort istanbul escort izmir escort kocaeli escort konya escort kütahya escort malatya escort mardin escort muğla escort ordu escort samsun escort sivas escort tokat escort trabzon escort urfa escort van escort zonguldak escort batman escort şırnak escort osmaniye escort giresun escort ?sparta escort aksaray escort yozgat escort edirne escort düzce escort kastamonu escort uşak escort niğde escort rize escort amasya escort bolu escort alanya escort buca escort bornova escort izmit escort gebze escort fethiye escort bodrum escort manavgat escort alsancak escort kızılay escort eryaman escort sincan escort çorlu escort adana escort