ref: refs/heads/v3.0
DOLAR
29,0006
EURO
31,2121
ALTIN
1.858,93
BIST
7.866,39
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
12°C
İstanbul
12°C
Hafif Yağmurlu
Salı Az Bulutlu
14°C
Çarşamba Az Bulutlu
17°C
Perşembe Çok Bulutlu
14°C
Cuma Yağmurlu
9°C
Tuzla Belediyesi 19 Mayıs
19 Mayıs

Trabzonlular Kent Meydanına buluşuyor

Trabzonlular Kent Meydanına buluşuyor
REKLAM ALANI
23.02.2022
106
A+
A-
Sultanbeyli’de bir ilk: Trabzon’un kurtuluşunun 104. yıldönümü Kent Meydanında kutlanacak
İstanbul Anadolu Yakası Trabzonlular Derneği Başkanı Necati Selvitop, Trabzon’un kurtuluşunun 104. yıldönümü münasebetiyle Sultanbeyli Kent Meydanında büyük bir etkinlik düzenleyeceklerini söyledi. Selvitop, Sultanbeyli’de ilk kez böyle bir kutlama programı düzenleneceğini belirterek, “Yağmur bile yağsa bu etkinliği gerçekleştireceğiz. Trabzon’umuza yakışan bir kutlama etkinlik olacak.” dedi. Ayrıca, Trabonspor’un yeni marşının bu kutlamada seslendirileceğini kaydetti.
Trabzon’un kurtuluşunun 104. yıldönümü münasebetiyle İstanbul Anadolu Yakası Trabzonlular Derneği tarafından 24 Şubat Perşembe günü 18:00-24.00 saatleri arasında Sultanbeyli’de kutlama programı düzenlenecek. İstanbul Anadolu Yakası Trabzonlular Derneği Başkanı Necati Selvitop, kutlama programı hakkında İHA’ya açıklamalarda bulundu.
“Yağmur bile yağsa bu etkinliği gerçekleştireceğiz”
Necati Selvitop, Sultanbeyli’de bir ilki gerçekleştireceklerini belirterek, “10 gün önce oturduğum başkanlık koltuğunun hakkını vermem lazım.” dedi. 24 Şubat Perşembe günü Trabzon’un 104. kurtuluş yıldönümünü kutlayacaklarını kaydeden Selvitop, “İBB’den Sultanbeyli Kent Meydanını kiraladık. Destek olan herkese teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.
Necati Selvitop, kutlama programı için günün her saati binlerce kişiyi ağırlayan Sultanbeyli Kent Meydanını seçtiklerini belirterek, “Yağmur bile yağsa bu etkinliği gerçekleştireceğiz. Trabzon’umuza yakışan bir kutlama etkinliği olacak. Program, 24 Şubat Perşembe günü saat 18:00’de Kur’an-ı Kerim tilaveti, ilahiler, kasideler ve dualarla başlayacak. Ardından Trabzon’un 104 yıllık tarihi ve Trabzonpsor ile ilgili barkovizyon gösterileri olacak.” şeklinde konuştu.
Trabzonspor’un yeni marşı seslendirilecek
Etkinlikte vefat eden Trabzonlu sanatçıların yer aldığı bir kolaj da sunacaklarını ifade ederek, Trabzonspor için yazılan yeni marşın seslendirileceğini vurgulayan Selvitop, “Sanatçı Adnan Yılmaz, Trabzonspor’a yeni bir marş yaptı ve hiçbir yerde izlenmedi. İlk defa bu etkinlikte seslendirecek.” dedi.
Necati Selvitop, sözlerini şöyle tamamladı: “Adı büyük, kendi büyük Trabzon’un kurtuluşunun 104. yıldönümü etkinliklerinde Karadeniz’in ünlü sanatçıları da yer alacak. Apolas Lermi konserimiz olacak. Yerel ve ulusal kültür elçisi sanatçı arkadaşlarımız gönüllü olarak sahne alacak. 24 Şubat Perşembe günü 18:00-24:00 saatleri arasında Sultanbeyli’de yaşayan herkesi, İstanbul’daki bütün STK başkanlarını Kent Meydanı’na davet ediyoruz. Bakanlarımızı, milletvekillerimizi, belediye başkanlarımızı, kaymakamlarımızı ve STK temsilcilerini bekliyoruz. Sosyal medyadan ve mesajlaşma programlarından attığımız davetleri gerçek davet olarak kabul etmelerini istirham ediyorum. Biz kardeşiz, bu ülke güzel, cennet vatan. Birlikte olursak, beraber olursak yaşamak güzel olur.”
REKLAM ALANI
Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.