Sultanbeyli Belediyesi’ne ait ekipler; ezanın okunmasına kısa bir süre kala kütüphanede bulunarak, öğrencilere iftariyelik dağıtımı yapıyorlar. Öğrenciler iftardan sonra iftariyelik hizmeti için oldukça memnun kaldıklarını belirterek belediyeye teşekkür ettiler.
Sultanbeyli Belediyesi, Ramazan ayının gelmesi ile birlikte kütüphanelerde ders çalışan öğrencilere iftariyelik ikramında bulunuyor.
Görevli ekipler; ezanın okunmasına kısa bir süre kala kütüphanede bulunarak, öğrencilere yemek dağıtımı yapıyorlar. Öğrenciler iftardan sonra iftariyelik hizmeti için oldukça memnun kaldıklarını belirterek ekiplere teşekkür ettiler.
Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin de; belediyenin Ramazan boyunca öğrencilerin iftar sofralarına ortak olacağını ifade ederek; “Kütüphanelerimizin kapısı Gençlerimize hep açık. İftar saatinde; Mustafa Kutlu Kütüphanemizde bulunan Gençlerimize iftariyelik ikramında bulunarak, iftar sofralarına ortak oluyoruz. Misafirimiz olan tüm gençlerimize zihin açıklığı diliyorum.” dedi.