SUGİAD YILIN EN İYİLERİNİ SEÇTİ!

Sultanbeyli Girişimci İş Adamları Derneği (SUGİAD) tarafından düzenlenen 5. SUGİAD En İyiler Ödül Töreni’nde yılın başarılı isimleri ödüllendirildi. Ödül töreninde SUGİAD Onur Ödülünü usta aktör Serdar Gökhan aldı.
Sultanbeyli Necmettin Erbakan Kültür Merkezi’nde düzenlenen törene ilçe kaymakamı, belediye başkan yardımcısı ve sivil toplum örgüt temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.
Bu yıl beşincisi düzenlenen SUGİAD en iyiler ödül töreninde ekonomik, kültürel ve sosyal alanda başarılı kişiler ödüllerini aldı. Başarıyı teşvik etmek amacıyla düzenlen törende konuşan SUGİAD başkanı Fatih Yılmaz, Var olduğu günden bugüne kadar ülkemizin birliği, dirliği için hayatını feda eden kahraman şehitlerimize ve vefat eden gazilerimize Allah’tan rahmet diliyor, yaşamına devam eden tüm gazilerimize de sağlıklı ömürler temenni ediyorum.
Bugün 3 farklı kategoride 15 ödüllerimiz olacak, eminim ki hepimiz ödül alacak birbirinden değerli şahsiyetleri tanımak için heyecanla bekliyoruz.
SUGİAD olarak, 78 üyemizin 116 şirketi ile doğrudan 2800’ den fazla kişiye istihdam sağlayarak Sultanbeylimizin ve bölgemizin ekonomik, kültürel ve sosyal yapısına katkı sağlamak için azimle çalışıyoruz.
Üyelerimizin yaş ortalaması 33! Genç ve dinamik bir yapıya sahibiz. Şunu da belirtmek isterim ki, derneğimize üye olmak isteyenleri ekonomik hacimlerine göre değil, öncelikle ticari ve ahlaki yapılarına bakarak aramıza kabul ediyoruz. Bu hassasiyetle kuruluşundan bugüne nasıl bir büyüme sağladıysak bugünden geleceğe de aynı hassasiyetle yaklaşarak yeni yeni başarı hikayeleri yazmaya SUGİAD olarak devam edeceğiz.
Malumunuz zor zamanlardan geçiyoruz. Dünyamız ve ülkemiz olarak devam eden salgın hastalıkla bir taraftan mücadele ederken diğer taraftan azalan kaynakların ülkeden ülkeye, coğrafyadan coğrafyaya yeniden taksim edildiği bu zor sürecin sancılarını çekiyoruz.
Gelişen teknoloji ve iletişim hayatımızın her alanını kolaylaştırdığı gibi gerilimleri, savaşları, göçleri de maalesef dolaylı olarak artırmıştır. Zor dönemlerin üstesinden gelme konusunda en tecrübeli millet aziz milletimizdir. SUGİAD üyeleri ve bu aziz milletin evlatları olarak bizler de kısa vadeli, küçük, dar alanlarda ufak menfaatler peşinde koşan planlar değil, uzun vadeli, fotoğrafın tamamına bakan, hepimizin ve gelecek nesillerimizin faydasına olacak planlar yapıyoruz.
Bu yüzden daha çok üretim yapmaya, daha çok istihdam sağlamaya ve ülkemizin bu zor döneminde daha cesurca elimizi taşın altına koymaya devam ediyoruz. Buna mecburuz. Güçlü tarihimizden, cesur atalarımızdan, aziz değerlerimizden aldığımız ilhamla bu süreci de atlatacağımıza yürekten inanıyorum.
Beşincisini düzenlediğimiz SUGİAD EN İYİLER ödül töreninin hayırlı olmasını diliyor, saygılarımı sunuyorum. Tekrar hoş geldiniz, şeref verdiniz.
Ödül Alanlar
BÖLGESEL KATEGORİDE;
EN İYİ ÖĞRENCİ: BEYZANUR YILMAZ
EN İYİ SPORCU: DEVRİM KAZAN
EN HIZLI BÜYÜYEN ŞİRKET: GÖKÇELİK GRUP
EN KÖKLÜ MARKA: VİKTORİA BOYA
EN ÇOK İHRACAT YAPAN ŞİRKET: NEXT&NEXTSTAR
ULUSAL KATEGORİDE;
EN İYİ GAZETECİ: MEHMET AKİF ERSOY
EN İYİ HABER SUNUCUSU: OYA ÇEBİ
EN İYİ SANATÇI: BAHADIR YENİŞEHİRLİOĞLU
EN İYİ SPORCU: RIZA KAYAALP
EN İYİ DİJİTAL MEDYA PROGRAMCISI: TALHA GÜLÖREN
EN İYİ HABER AJANSI: İHLÂS HABER AJANSI
TOPLUMSAL GELİŞİME EN İYİ KATKI: GURBET ALTAY
HER YIL GELENEKSEL OLARAK VERİLEN;
EMEK ÖDÜLÜ: CAN ÖZTÜRK
VEFA ÖDÜLÜ: ŞEHİT HACI DUMAN
ONUR ÖDÜLÜ: SERDAR GÖKHAN
ZİYARETÇİ YORUMLARI
YORUM YAZ