ref: refs/heads/v3.0
DOLAR
28,9327
EURO
31,7164
ALTIN
1.874,26
BIST
8.089,96
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
İstanbul
Hafif Yağmurlu
16°C
İstanbul
16°C
Hafif Yağmurlu
Çarşamba Az Bulutlu
16°C
Perşembe Az Bulutlu
19°C
Cuma Az Bulutlu
19°C
Cumartesi Az Bulutlu
18°C
Tuzla Belediyesi 19 Mayıs
19 Mayıs

SUBESO Başkan Adayı Taysı: Derdimiz esnafın sorunlarına çare olmaktır

SUBESO Başkan Adayı Taysı: Derdimiz esnafın sorunlarına çare olmaktır
REKLAM ALANI
07.01.2022
191
A+
A-

Sultanbeyli Birleşik Esnaf Sanatkarlar Odası (SUBESO) Başkan Adayı M. Mizbah Taysı esnafla buluştu. Esnafın sorunlarını çözmek için aday olduklarını söyleyen Taysı, “Bizim derdimiz esnafımıza hizmettir. Sorunlarına çare olmaktır” dedi.

Büyük Esnaf Buluşması programında bir konuşma yapan Taysı, pandemi sürecinde vefat edenlere rahmet diledi. “Odaların önemi aslında böyle zamanlarda ortaya çıkar” diyen Taysı, “Odaların yönetimi esnafın ticari yapısına göre imece usulü yani can suyu diye adlandırdığımız hamleler yapabiliyor olmalıdır. Ben bir esnaf olarak böyle bir şeye şahit olamadım. Bir an önce temennimiz bu hastalığın bitmesidir. Çoğulculuğun olduğu yerde demokrasi vardır. Demokrasinin olduğu yerde de doğru hizmet eden bir anlayış vardır. Bu anlayışı sergileyen yönetimlerde önce Allah korkusu ve rızası, sonrasında ise yönettiği kitleye hizmet aşkı vardır. Odamızın yönetimine ve sizlerin hizmetine aday olan ben ve arkadaşlarımda bu anlayış var” diye konuştu.
“Fikir üretebilen insanlara ihtiyaç var”
Taysı şöyle devam etti: “30 yıla yaklaşan bir yönetim var karşımızda. Burada sizlerin huzurunda kendilerine hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyorum. Eleştirmeyeceğiz ama mental bir yorgunluk var. Bu nedenle yeni ,enerjik, liyakatli, fikir üretebilen, esnafa heyecan katacak, güler yüzlü, samimi, özverili, çalışkan insanlara ihtiyacımız vardır. Bu saydıklarımız ben ve ekibimizde mevcuttur. Uzun yıllardır ben de sizler gibi ilçemizde esnaflık yapmaktayım. Yani bin yıllık ahilik geleneğimiz olan ahi terbiyesi olan bir kardeşinizim.”
“Bizim kimseyle sen, ben derdimiz yok” diyen Taysı, “Bizim derdimiz esnafımıza hizmettir. Sorunlarına çare olmaktır. Esnafımız vefalıdır, cömerttir. Esnafımız hayırseverdir ve çalışkandır. Bizim esnafımız hayır yolunda koşan kervandır. Biz de bu kervana hizmet etmek için yola çıktık” dedi.
Taysı sözlerini şöyle sürdürdü: “Bir kez daha huzurlarınızda aday olduğumu müsaadenizle ifade etmek istiyorum. Önümüzdeki süreçte yapılacak olan seçimde Allah’ın takdirine ve sizlerin desteklerine ihtiyacımız var. Bu vesileyle vaktinizi ayırıp soframızı bereketlendirdiğiniz için bu gecede özellikle beni ve arkadaşlarımı yalnız bırakmadığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sağ olun, var olun.”
REKLAM ALANI
Yorumlar

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.